Remember all the sadness and frustration

Fick hem min lilla töjning idaaag från mikefashion.se, dock är den bara på låtsas hehe!

Tog somsagt bussen 12.15 idag till skolan. Hade första lektionen 13.40 och det var historia, sen en kvarts rast och sedan matte. bläeehhh va dryg lektion. Jag kände dock mig som världens matte-gud i vissa tillfällen eftersom vissa i klassen inte visste vad 12+7 var haha. Vi gjorde seriöst förskole-matte! typ vi skulle sätta ut sånna där krokodilmunnar < > på det talet som var störst av 1 & 2 och så. Jag undrade om det hela var ett skämt men det var fullt seriöst. Fatta inte alls vad som pågick hahaha. Sen skulle vi då göra ett par uppgifter som dock var lite klurigare. Vissa gick bara ifrån lektionen och låtsades va klara haha, blev lite kaos över det hela dels eftersom vår mattelärare knappt kan svenska och pratar svintyst. Slutade iallafall 16.10 och blev klar med alla uppgifterna så slipper läxa. Sen gick jag & rebecka & köpte mat på maltes mackor och checkade läget på H&M. & till slut tog jag bussen hem 17.10. Jag hade faktiskt en väldans tur under denna tid:
  • Jag fick sitta i busskuren, trots att det var jättemycket folk.
  • Jag fick ett EGET säte, trots att det var jättemycket folk! DET är tur. Var nog den enda på hela bussen som satt själv. Dock känner man "är jag verkligen sååå motbjudande?".
  • Jag slapp trycka på stoppknappen (det är ju pinsamt att trycka liksom, och verkligen ta upp handen i taket och trycka till).
Läste även NO:n under resans gång så det slipper jag ikväll. Ska bara läsa historian som vi har tills imorgon.
Nu är det true talent!

ha det braaaa

Synpunkter
Postat av: anonym

haha jag trodde det skulle vara sån äckel töjning, men den var skit fin :))

2011-08-31 @ 21:43:27
URL: http://bitofanna.blogg.se/
Postat av: sofia

fejkED. tjusidoriskt.

2011-09-05 @ 09:52:41
URL: http://sofiaapersson.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0