It's just a way to remain sane

holaholahoollaaaaa! (känner att detta kommer bli ett långt inlägg)
märks att man börjat skolan på statistiken haha! men det gör absolut inget, är glad att det varit 20-25 pers som gått in här varje dag trots att jag inte uppdaterat OCH när jag väl gör det så är det ju inte sådär skitroliga saker jag skriver direkt. Cred till er!

Alltså, en hel vecka som gymnasiemänniska har passerat och den har gått fint! Trivs fortfarande i klassen och även med lärarna. Man får ju också tänka så att det har gått 5 dagar, ska liksom ha det såhär i 3 år så man har gott om tid att vänja sig :) Schemat har vi ju också fått och det var väl helt okej, kunde varit värre! Kan kanske visa det imorgon. Har ju då haft riktiga lektioner torsdag och fredag, och det är bara på historian som vi liksom "jobbat" och på matten där vi gjorde typ ett prov/diagnos så vi skulle se vart vi låg.

Det enda som hänt utanför skolan är väl att jag, pappa & birre var i malmö i onsdags. först gick vi på biltema (känns som vi e där hela tiden? varit där typ 3 ggr på 1,5 månad), sen åt vi på resturang, gick på turkiska huset & sen kollade vi om det var någon dragracing med det var det inte, så vi åkte till rosengårdscentrum och checkade läget haha, första gången jag varit där! var ju en upplevelse haha :D
sen igår då så gick jag & alle på åhléns efter skolan för jag behövde block och mappar och så, sen stack vi hem till henne och åt & chilla sen tog vi tåget till malmö där det vankades sista festivaldagen. Hade lovat att vi skulle äta vildsvinskebab för hon ville jättegärna det så vi testa det. Det var gott, men vanlig kebab mycket smaskigare!

iallafall så såg vi maskinen då, men ingen av oss var på något prissehumör utan kände oss mer som zombies. men dom var bra och the ark likaså trots att man knappt såg dom stora skärmarna ens. har fan knappt så mycket människor i hela mitt liv! synd att de ska läggas ner dock :( fick ju höra it takes a fool to remain sane vilket var det viktigaste! ola salo är ju också för underbar haha :)

sen var det då dags för tågfärd hem och där tänker jag inte gå in på några detaljer förutom att det var ett rent helvete och hamnar in på min topp 5 lista över mest dåligtmående situationer i hela mitt liv och så fort jag mår dåligt ska jag tänka på den. promenaden hem till al var ju grädden på moset sen också. fyfan. att jag varit uppe sedan klockan 05.00 denna dag var ju inte till min fördel heller.

vaknade runt 1 idag av att särlingen typ sa "hej" haha, och jag bara "fan vad obehagligt" haha. åt frukost och sen tog jag bussen hem 14.10 --> hemma 15.45. bytade om till pyjamas och kollade på friidrott sen har jag inte gjort något vettigt och tänker inte skriva mer för det orkar vi inte. återkommer imorgon. hejdå.


slänger in en trevlig låt också.

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0