I'm alive

Den största delen av den 22 augusti är avklarad, även känt som datumet många av oss börjat skolan. Nu var det dock lite speciellt eftersom jag börjat gymnasiet, mweheiau.
Tog bussen 07.15 och sen hade jag & amme en timme över i skolan eftersom vi inte hade upprop förräns 9. Men sen var det iallafall upprop och min klass var kvar till sist haha vilket var bra, var ju inte lika mycket folk då så det var inte pinsamt att säga "JA" att man va där. Hahaha omg fan vad löjlig jag är. Nu tillhör jag iallafall SA1D i 3 år, vilket jag blev nöjd med för klassen är fest änsålänge, blir ju bättre när man lärt känna varandra mer :D Har ju Mirela iallafall sedan 9:E (vila i frid ♥) så man har någon att va med :)
Iallafall efter en massa pappersutdelning och skattjakt och allt vad det heter så slutade vi 14.00. Tog bussen hem 10 över med amme, micki & även anneh mobbeh. Fick gå hem från bussen. bajs. Dog i min säng när jag kom hem, ringde Al och sen sov jag typ 2 timmar, riktigt skönt! Sen var det middag och nu sitter jag här och borde duscha så ska ta & göra det.
Kan ni gissa vilken festlig dag vi har imorgon? :D:D:D:D Vi ska åka till sövdesborg och ha aktiviteter och sen ska vi till skolan igen och ha skolfotografering! hahaha skjut mig seriöst!

men ha det fint

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0