Hello my name is flodhästarN och jag är ett sårat svin

(Rubriken har abslout ingenting med mig och göra mer än att jag är ett svin, tyckte bara det va kul och skriva så hehe)

Nämen tjena!
Igår kom alltså morre, henke & jessica på en liten visit. Vi tog ner båten och festa i den! Ingen var dock sugen på en 2:a runda förutom då jag, mamma, pappa & birre så vi körde sjävla en långrunda. Jag satt med handen i vattnet hela tiden så min tröjärm blev tyngsur men de gjorde inget för de va så skönt! Inte ofta jag använder sånna bögiga ord men de va verkligen livskvalité haha :)
Vi hann också med lite fikning och när vi kom hem blev det grillning och diverse, var svettet gåtTt!!
Sen blev det "med andra ord" som är ett väldigt kuligt spel och efter dää var det glass och bär. Några timmar senare var vi alla i säng.
Kajakajävelen väckte mig typ kvart i 8, var gaaanska längesen klockan stod på 07 nånting när jag stigit upp haha. Värre blir de ju när skolan börjar, då får man festa på en 06:a och en 05:a om man vill vara extra anständig. fyfaaaaan. Iallafall åt vi frukost och sånt kul och nån timme senare begav sig mamma, pappa & morre till Linköping för att hälsa på Vivvi och fira mormor som fyller år imorgon (idag).
En stund efter gjorde Kajaken, Djesse och Charles likaså, fast de begav sig till Åkarp för kalasfirning för Alex.
Detta innebär alltså (......trumvirvel......) att jag och Björn ska vara ensamma hemma enda till onsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitt liv e räddat!!!!!!!! (finns inget bättre än att vara ensam hemma!!!).
Nörd som jag e satte jag igång med att spela sims hehe, och gjorde det i några timmar (okej typ 7 timmar heheeh..) Sen gjorde jag och Björn hemmagjord pizza som var helt gudomlig!! & sen drog jag mig in till simset igen men stängde ner efter nån timme och nu sitter jag här. Min rygg börjar göra ajaj så ska gå och lägga mig.
Imorgon kommer Al 'NaCksPäRreTt' Nelsen på beskök och NaCksPäRraRr ner min säng.
godnatttt!
(och säger som Eliiin, ursäktar att jag inte har någon stycke indelning men det går typ inte på google chrome, jag gör det liksom här i inlägget men när jag sparar de så försvinner de)

Synpunkter
Postat av: ännez

sv: harri tackar! <3 vettefan va de e för grävmaskin men den e jävligt grann!btw, fick du min sån as långa kommentar? för lite jobbigt om den försvann eller något när jag liksom verkligen försökte förklara haha ;)

2011-08-09 @ 12:26:19
URL: http://bitofanna.blogg.se/
Postat av: ellehgörl

SV!!!!: jag åkte ej, dålig vecka att vara i vattnet. Åkte dock samma sak i Minnesota men då låg man på magen och då såg jag ut som en skrämd, dragen räev. vill icke åka igen efter det!!!!

2011-08-10 @ 00:31:36
URL: http://elinagnes.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0