Dance fucker dance

¡holaholahola el bloggis och alla som leér den!
vi e inne på den 5 augusti and we all know what that means, - skolan börjar snart. vill bara kasta bajs i någons ansikte, utan att den vet att det ska ske så den blir helt sne & chockad i huvet, sen att de blir ett sånt klappjlud. skratta inte alls högt när jag skrev de hahaha. nej men ursäkta mitt språk, är ju dock sånt jag använder dagligen men eftersom det faktiskt är en del som läser min blogg försöker jag göra mitt bästa för att hålla det mesta av det utanför.
Nej men tiden går rent för snabbt, hinner inte ta in någonting. Elin är i USA och där hängde jag inte alls med kändes de som. Har väl inte riktigt fattat de själv än och de lär väl ta ett tag.
vad har jag gjort de 3 senaste dagarna? hmm, i onsdags åkte då elle till the us och jag åkte (körde) till Ystad. Mycket häftigare tycker jag. asade med mig både sovsäck och liggunderlag. Hem till Al där the Frid också var. Va där någon timme sen kasta vi ner vårt skit i en sopsäck och asade ner den till Stan där det vankades en liten spelning på Fritiden. Blev dock hungriga och gick och åt undertiden några andra spelade. Det var då självaste NickeT's band Infinte Dreams som spelade sen, och då några andra band. Kollade då och de var asgrymmaa, har verkligen blivit awsome, eller som jag sa till Al, man själv som har börjat tycka om musiken kanske haha.
iallafall efteråt asade vi vår säck genom hela stan förbi fina resturanger haha, såg väl sådär ut kan jag tänka mig!
När vi kom till bil bingo fältet slog vi oss ner med en massa andra människor där vi sedan spenderade kvällen/natten. Tältade och sådär och de va väl skojj mestadels av tiden!
med ingen sömn överhuvudtaget packade vi ihop våra saker och asade säcken i uppförsbackar klockan 7 på morgonen (dumpade dock säcken halvvägs då vi frågade oss sjävla vafan vi hade den för, blev ju bara mycket tyngre hahaha?) hem till Alle, åt "frukost" i form av kritvitt bröd, nutella & oboy ♥ sen gick dom in på al's rum & sov medans jag bara kastade mig i soffan. Vaknade vid halv 12 av att Alice och Fridde begav sig hem, typ en halvtimme senare gjorde även jag så. Man hade ju hunnit bli hungrig på dom 6 timmarna så svålade i mig lite frukost till sen körde jag till stranden och va där några timmar med mamma & pappa. gjorde de vanliga, sola, bada, åt glass, been there done that men de va trevligt.
när vi kom hem blev det grillning och sånt mys, för att sedan gå och lägga sig 21.50.
Idag vaknade jag kl 12, vilket innebar att jag sovit i 14 timmar haha, guttttt!
och sen har jag inte gjort ett jävla skit. Lyssnat på musik för full hals och spelat lite girre möjligtvis.
Klockan är alltså 22.30 nu, vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill bli trött så jag kan gå och lägga mig hehe.
Får väl se klart någon film I guess.


Kände att jag var tvungen att ha någon bild eftersom de blev en sån massa text, därför snodde jag en bild från Al's fasse på när dom spelade. Höll mig dock på bänkarna längre bak eftersom jag inte riktigt kände att jag hade pallat trycket med att headbanga sådär länge hahaha, hade nog inte pallat trycket överhuvudtaget haha..

hejdå

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0