B L O G G T O R K A .

Istället för att ta en vanlig frågelista med typ 20 frågor så tog jag en med 45, den du! Ursäktar att texten blir så liten, I can't help it. Blir så när man kopierar liksom. Likadant med att det är ett stort mellanrum mellan vissa frågor.

1. Hur gammal är du om fem år? 20, helt sinnes! :s

2. Vem var den sista du träffade? Björn & Pappa, annars Al.

3. Hur lång är du & är du nöjd? 165, jag hade gärna blivit 2-5 cm längre, då hade det varit perfa enligt mig! Ska dock vara jäävligt nöjd att jag blivit så pass lång imed mina päron är jättekorta båda två haha ;)

4. Vilken var den senaste film du sett? Var när vi var på bio förra veckan, "World invasion."

5. Vem ringde du senast? Pappa, för att säga att jag var på väg hem :)

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Al: "Haha motvind heeela vägen hem :(<3"

7. Var är dagens planer? Det är ju Valborgsmässoafton som det så fint heter, och jag ska inte göra något alls! Kanske grilla med pappa & birrre.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ingen betänketid tid inte; SMS. Har telefon-fobi så det skriker om det!

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos

10. När såg du senast din mamma? I söndags klockan 12, innan hon åkte till Italiaaaa.

11. Vilken ögonfärg har du? I'm blue dabidibabidai.

12. När vaknade du idag?
Tjugo i 10 typ

13. Har du någon gång hittat en katt? Japp! Vi hitta en på skolgården i 5:an typ som anna sen tog med sig hem så den sket på hennes rum, haha..

14. Vilken är din favoritplats? Hemma är alltid bäst ♥

15. Vilken plats föredrar du minst? Hmmm, typ när man sovit i tält, så är det alltid så jävla rälet när man vaknar på morgonen.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Absolut ingen aning, förhoppningsvis trivs jag!

17. Vad skrämde dig som barn? Att gå förbi soffan på natten hemma, trodde där var en räv under den! Och hos mormor trodde jag alltid att Baloo skulle komma fram bakom en byggnad när man var på lekplatsen. Jultomten var också himla rälig. Sen kan jag inte komma på mer, men troligen en hel del!

18. Vem fick dig att skratta senast? Jörgen, när jag såg att solen blekt hans päls. hahahaha..

19. Dansar du i bilen? Nej, men det sjungs en hel del. På moppen brukar jag dock dansa faktiskt, & sjunga såklart!

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär.

21.
Vad spenderar du helst pengar på? Klääddeerrrrr!


22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 sovkuddar & 3 prydnadskuddar.

23. Hur många landskap har du bott i? Ett, skåneee ♥

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Hehe.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på var man är, är jag ute så klart skor & i skolan med. Strumpor när man är inomhus & barfota när man sover, duschar & blabla.

26. Är du social?
Mitt raka svar på den frågan skulle vara NEJ, eftersom jag älskar att vara ensam och sitter oftast ensam på mitt rum haha, love it! Är så långt ifrån sällskapssjuk som man kan bli. Men annars är jag social skulle jag säga! :)

27. Vilken är din favoritglass? Usch vad svårt.. Jag är en glassfanatiker och hade gärna levt på det om jag kunde, men hallonsorbé, en marrängswisch-kulglass jag åt förra året, en kladdkake bits-kulglass som jag också åt förra året & självklart Ben & Jerry's! men gillar ju den mesta sortens glass förutom chokladglass, har lite svårt för det men har börjat gilla det mer!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Tänker man efter är det faktiskt inte så mycket, alltså man kan inte göra rent för mycket med det liksom haha. Men som det ser ut idag hade jag shoppat lite, köpt någon kick-ass resa nästa sommar & resten hade jag sparat inför framtiden (mogen jag lät där).

29. Tycker du om Kinamat? NEJ!

30. Tycker du om kaffe? NEJ! men vill verkligen, kan inte hjälpa att jag tycker det är så fruktansvärt äckligt :(

31. Vad dricker du till frukost? Ofta gör jag ju en smoothie, men annars oboy, juice eller proviva.

32. Sover du på någon särskild sida? Vänster av någon konstig anledning. Brukar ju alltid vara en sån som vill ligga innerst. Fast ligger ju i mitten för det mesta.

33. Kan du spela poker? Nejj, men lyckades komma 2:a när vi hade pokerturninering förra året med en massa män haha!

34. Tycker du om att mysa? Om det innebär att ligga halvdöd i soffan, kränga något och glo på tv så absolut!

35. Är du en beroendemänniska? Jag vet ej riktigt vad det innebär. Men det är jag säkert.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jaapp faktiskt, såg det på facebook på min födelsedag att Edvin i min spanska också fyllde år då!

37. Vill du ha barn?
Ja (där blev ni chockade va?) som jag kan uppfostra att inte bli så dryga som 95 % av dagens ungar är.. me no gusta barn kort sagt.

38. Vad var det senaste du stoppade i munnen? T-t-t-tuggummii.

39. Har du fått fortkörningsböter? Haha nej. men var ju med för några veckor sen när pappa råkade ut för det, när vi var stressade till friskis.

40. Föredrar du havet eller en pool? Beror ju helt på! Är havet fint så självklart det, och om inte så poolen om den inte är för kall.

41. Har du någon gång testat narkotika? Har ärligt talat ALDRIG fattat grejen med droger? Varför tar man det? För att må bra? men det är väl just det man inte gör om man tar det, eller för stunden gör man väl? nej jag är faktiskt seriös jag fattar inte. & nej självklart har jag aldrig gjort de.

42. Kan du byta olja på bilen? Ja man lär ju sig saker genom åren... ;) nej men självklart inte.

43. Välj ett ärr på din kropp? Har ju inte dirket svårt att samla på mig ärr om man säger så haha.. Får väl ta det under mitt högra knä. Fick det på malmöfestivalen i somras, vi skulle gå ner för trappan där vid greekway ner till kanalen. Det var sent på kvällen så jag märke inte att det låg något äckligt slajm skit så jag trilla framlänges och gjorde hål på knäet så det blödde som ett svin. Vi fick ta servetter och torka sen var det inte mer med det. Har iallfall ett större ärr där nu än vad jag tänkte mig imed det inte kändes så jättefarligt eller gjorde speciellt ont :)

44. Vem är den roligaste människan du vet? Jag själv! Haha, tror dock inte dom som känner mig blev så förvånade över det svaret. Synd att inte alla förstår min emellanåt väldigt brutala humor :( men somsagt tycker jag ju själv att jag är superrolig! Annars är pappa väldigt kulig & folk som inte vet om att dom är hysteriskt roliga. Typ folk som är helt seriösa med vad dom gör, eller bara sitter på bussen, går på gatan kan leda mig till en skrattattack.

45. Vad ska du göra nu? Kasta tuggummit för det smakar skit, sen vet jag inte riktigt. Troligen sitta kvar här & titta på det nya swedish meal time som jag missat och andra youtube-are som jag preminumerar (hur fan de nu stavas?) och sen bara ha det lugnt och skönt :D :D :D :D :D :D :D


Hmm, skulle satsa på att den var runt 2 pers som orkade läsa detta haha? :)

 ROYAL WEDDING.

Ingen kan väl ha missat att Englands prins gift sig idag? :) Tycker dom är jättefina!
Vi kolla en snabbis på TV:n i elevrummet men inte mer än så :/
haha kan dock inte påstå att jag är så insatt som Elle, börja ju böla bara hon såg folket i kyrkan typ.. :s haha.

Dagen har varit chill, är ju fredag och grejer! mentor - svenska - idrott - matte - lunch - spanska.
på idrotten hade vi brottning, läskigt att se hur killarna går in för de! Jag, micki, amalia & elle va dom enda tjejerna så vi behövde bara "brottas" lite (dvs putta lite på den andras axel och säga ey & hoppa in i den andra lite för att sedan skratta som svin). Men ja vi kollade på killarna som nästan hade ihjäl varandra, för att sedan göra små minibrottningar på ett ben och sånt.
Matten var rälig, kommer dö på nationella nästa vecka..
Drog en tandläkar lögn på spanskan, ville verkligen med den tidiga bussen! så drygt att vänta en timme sen.
Anyway, nu är jag hemma och ska snart köra moped till ystad för att leka med Al! Hoppas jag överlever i blåsten :s
Ha en bra kvälllll!

DET VAR JU KUL SÅ LÄNGE DET VARADE.

JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE
men jag måste men jag måste men jag måste men jag måste men jag måste men jag måste men jag måste men jag måste
Nu är det bara att ta ut den, för annars blir ärret värre än vad det behöver bli. Får se om jag tar ny till hösten sen kanske, mamma har iallfall lovat att jag får tatuera mig när jag fyllt 17 som ett plåster på såren!


TASTE IS KING.

Japp, så dålig fantasi har jag så jag tar burger kings "motto" och har som rubrik :) Haaaallå. Kände mig som en sten när jag vakna haha, sinnesträningsvärk! Skolan var kort och bra. På elevensval-HKK gjorde jag Elin & MånneMåns minipizzor som var såhäääääääääääääääääär smask! Riktigt goda blev dom :) sen svenska där det vankades Robin Hood arbete. Varför har dom användt namnet John 2 ggr? :( prins John & lille John, de har man ju inte tänkt på innan. Sen musik, lunch och sist SO. Blir ett drygt och ointressant arbete om kommunen och sånt skit. Fick tillbaka religion uppsatsen och alla läxförhören också. Slutade 10 över 1, bussen kvart i & hem till farmor. En väninna till henne kom sen också så jag satt och fika med dom haha. FEST! Hem & kasta mig i mamma&pappas säng och jag ligger fortfarande här och kollar kuliga program på MTV. Känns som jag har en himla massa & göra ikväll, varför vet jag inte. Jaja, vi höööösh. Bloggar från iffen därför tråkigt inlägg.

MAGIC POWER?

Undrar om alla mammor har nån sån magisk kraft som gör att man mår bra? Jag pratade precis med min i telefon och jag kan definitivt säga att hon har en. Min botten var nådd men det slutade med att jag la på luren skrattandes. Nu ska jag faktiskt sova med mitt tårintorkade-ansikte. Godnatt <3

JUST KILL ME OR SOMETHING?

Hej. Jag skriver detta med gråten i halsen och allt är piss atm. För bara 2 timmar sen var allting prima och jag var ute och sprang och var allmänt lycklig. Sprang tillochmed en halv km extra och spurtade och gjorde hopp och grejer. Nu har det vänt som en jävla U sväng.

Min älskade navelpiercing som jag tog för 3 månader sen på lördag har helt fuckat ur, den läker ju fan inte och nu har huden emellan blivit så pass tunn så det är bara en tidsfråga innan den stöts ut. Smycket bara hänger där som något handikapp. Skit. Det ser förjävligt ut. Jag har ju fan skött det som om det vore någon jävla gud. Tvättat 2 ggr om dagen, varit noga med att byta lakan och sånt skit. Inte badat badkar, missat några badlektioner i skolan pga. den. 600 JÄVLA SPÄNN.
Saknar min mamma gör jag också, som sören. Min fina Alle saknar jag också så det gör ont i hela kroppen. Helt jävla fel vecka i månaden är det också, och jag gråter rent för lite. Om man gråter mer regelbundet borde det väl inte komma sånna här anfall?
HELVETE. Dissar BB idag, vill lägga mig. Och "sova", dvs. gråta. Hade tänkt sova brevid pappa så vi kunde titta på discovery channel tills vi somna. Men nej, nu vill jag vara ensam. Skönt att skriva av sig lite iallafall.
Kan ju alltid hoppas att jag glömt allt detta tills imorgon och är glad igen.

Helvetes jävla skit.DAG 5: EN LÅT SOM FÅR DIG ATT TÄNKA PÅ NÅGOT DU SAKNAR.

En sak jag har är just att jag ofta förknippar händelser och personer med låtar,
men den enda händelsen jag kan komma på att jag saknar när jag hör dessa låtar - Perfect & Untitled med Simple Plan är Kalles Kaviar cup 2009. Gud vad skoj vi hade tjajooooooooor, helt sinnes! Inget jag går och tänker på till vardags men de låtarna är så jäkla ihopsvetsade med den cupen att man tänker DIREKT på den när man hör dem. Svennebanan och Rap das Armas (eller va den heter) hör också till där!Bilder då från Cupen som spelades i Kungshamn & Smögen. Jättefint var där!

Tivolicupen förra sommaren påminns jag främst av Rasmus Seebach - Natteravn!


Sen har jag en del andra händelser och personer som jag då tänker på när jag hör en speciell låt men det är inga av dem som jag skulle påstå att jag saknar eller så haha.


Kanske inte så jätteroligt inlägg hehe, men så är det ibland!A SHORT SUMMARY.

Hej, orkar inte säga allt jag gjorde på lovet för det var ju såååå händelserikt! haha, naat :)
Iallafall i fredags kom Anna, Cina, Roger, Josse, Kalle, Alexandra, Jessica, Henke, Mormor och Farmor på besök.
Anna, Cina, Roger & mormor kom först förutom Kalle & Alexandra som kom i torsdags så vi grillade först korv sen åkte vi på konstrunda runt österlen. Inte så plågsamt endå faktiskt :) När vi kom hem hade då de andra kommit så det var skojskoj! Jag & Henke plånka lite på girrarna då han hade med sig sin. Sedan var det god mat och även en moppetur med Anna haha, kaaallt. Blev annat myselimys och sådär innan homosapierna åkte hem runt 11 (tror jag). Djesse & Kajaken stannade dock över natten :)
På morgonen blev det frulle, fika och gitarrning innan de åkte hem vid halv 1.
Japp, jag är för lat att redigera bort gulheten men ni ser iaf att Kajakens girre fick låna Girres ''säng'' undertiden han sov över så girre fick sova på golvet, man har ju uppfostrat han till att vara snäll iallafall! :)

På kvällen var det 15 årskalas för annemobbe, alltid trevligt med pratstunder! :)♥
Innebar också förresten att vi känt varandra i 15 år!

Hahahaha, någon tänker säker "hur fan kan man lägga ut en sån bild på sig själv?!" svar: JAG!, ibland får man bjuda på sig själv haha. Iallfall jag & Anna på skolavslutningen i 6:an! (tyckte liksom denna bilden var bättre än hudsjukdoms bilden på oss när vi var några månader gamla haha).

På söndagen kl.12 åkte mamma till Italien med moster Cina! sen gjorde jag ingenting förutom att jag och björn var på jakt efter födelsedagsgåvor till pappa. vid 21.00  vankades de bio i Tomelilla med pappa, björn & kalle.

Vi såg "World invasion: battle Los Angeles",
när jag fick höra att den handlade om utomjordningar som skulle utplåna jorden höll jag på att dra något gammalt över mig men den var faktiskt riktigt bra! kanske liiite mycket skjutande (typ 95 % av filmen var ljud från en massa vapen). kanske en sån film som man tycker är bättre om man ser den på bio. Fest var det också att vi hade hela bio salongen för oss själva förutom de 3 st som satt ovanför oss så vi hade inte behövt boka några fest stolar, kunde ju tagit dom endå haha!

Idag gick jag upp halv 9 & väckte björn sen sjöng vi för pappa. Han fick ett par gummistövlar med stålhätta (köpta på loppis för 35 kr så det blev ett riktigt kap! han blev jätteglad) och även ett cementfågelbad med lövmönster inuti + en cement gris och en cementsköldpappa (ej på loppis! var faktiskt dyra saker). Sen ett choklad och ett kort :)
Sen var det fri lek men sen åkte vi till malmö och festade på biltema! sen till IKEA och äta smask och sen till jägerso där dom gick på JULA och jag på H&M. Jag köpte ingenting men vi smaskade på glass också som var suuuupergod! Sen körde vi hem. var hemma vid halv 4, då körde jag, pappa & kitty till stranden så hon fick bada lite :) havet var jättefint och såg jättevarmt ut men det var det nog inte hehe..
Sen var det fri-lek tills middag. Blev grillspett och potatissallad med en massamassa tsatsiki (orkar inte kolla upp stavningen). Vid 21.00 vankades det misslyckade pajer haha, men som blev ganska goda endå :)

Blev kanske inte så short endå hehe.
Nu ska jag kolla på big brother, fastän roddan åkte :(
Ska även försöka förtränga att det är skola imorgon! :(GRATTIS PAPPA ♥


Det går inte en dag utan att du får mig att skratta minst 30 000 ggr!
Att du nu är 51 bast är svårt att förstå, ibland känns det som jag är äldre än dig haha ;)
Ändå är du världens bästa pappa, jag älskar dig ♥

Säger även grattis till annas pappa som också fyller år idag! :)

DAG 3: EN LITEN LISA.
Det var dessa bilder jag hade på rummet så det får räcka, orkar inte gå och hämta fler :)
Haha liten seppeunge va man allt!F E A T H E R S .

Jag känner inte att en stor fet fjäder i ena örat utan något krimskrams alls är min grej, trots att det är sjuuukt snyggt!
Så jag mesar lite med dessa finisarna från Gina Tricot.
129:- st har jag för mig!


DAG 2: DETTA VILL JAG HA IDAG.Det är något med dom färgerna som får mig att bli kär haha! Helt seriöst, de där linnet, är det FINASTE FUCKING LINNE JAG SETT I HELA MITT LIV. Men vad tror ni det kostar? Det är från Replay och kostar 979 svenska riksdaler. Hehehe.. varföör är jag inte rik? Det finns så himla mycket jag vill ha. Jag hade ju nu planerat att köpa en ny plattång som är riktigt ordentlig. Då bestämde jag mig för en ghd som går loss på 2 laxar ungefär och jag skulle ju spara till den, men så ser jag detta linnet. Vill gud bestraffa mig eller? :(
& bikinisarna är också skit fina. Den till vänster går loss på 678 och den till höger 228 (<- vilket är ett rimligt pris).
Dock känns de inte läge för att punda upp de för en bikini (EN MYCKET FIN SÅDAN) just nu eftersom det är typ 398472398 andra saker jag behöver. Livet är bra jobbigt ibland ... :(

DAG 1: DAGENS LÅT.

Dagens låt får bli "Zombie" med the Cranberries, tycker den är gryyyyyym! Från 1994 är den också, och videon är lite rälig emellanåt kan jag känna haha, men det är en en protestsång mot våldet i Nordirland som skedde just då eller nåt.
FOTO- & MUSIKLISTA.

Hmmm...
Jag kunde inte ens genomföra min topp 5 lista & min förra 30 dagars lista klarade jag av i en vecka.
Så hur ska jag klara av denna 20 punkterslista?
Jag googlade runt som vanligt och hittade då denna,
Där är 4 punkter med musik och 16 som handlar om foto.
'Man kan ju ge det ett försök iallfall, wish me luck!

SKOLAVSLUTNINGS KLÄNNING 2011.

Att hitta en fin liten klänning till skolavslutning kan höras hur enkelt som helst men det är nästintill omöjligt! Så fort jag ser en så ser jag bara en massa fel att klaga på. På nelly finns det faktiskt inte så många i min smak men de två vita här nedan gillar jag starkt! Den rosa kommer från MQ, och jag är inte sinnes-kär i den men tyckte den var ganska fin! :)

 

Älskar ryggen på den första men den finns just nu bara i xs och då säger vi heeeeej till den haha! Men den vita längst ner finns i alla storlekar så det är finemang. Dock ska jag och mammis till Nova på onsdag så får hålla ögonen öppna då!


GIVE ME SOME ROPE I'M COMING LOOSE.

Halloj!
Igår kom som sagt Alle till mig och vi åt oss feta och kollade film, trevligt! Jag pajade även en sträng på min gitarr :( när man spelar på den känns de typ som när man tappat en tand och känner med tungan haha.
Idag gick vi upp och åt frulle vid 9 för hon skulle på konfa, och sen dess har jag inte gjort ett skit! Eller jo jag har skaffat spotify-premium! Häftig tjej!
Säger mohahaha till alla er som har protestant grupper på fejjan och är arga!
(fast jag blev ju också sur när jag fick höra de och tyckte de va elakt! men jag har tänkt skaffa premium nu de senaste månaderna så de påverkade faktiskt inte mitt val så mycket)

THE BALLAD OF MONA LISA.

Efter en lugn&fin hälsovecka i skolan är det påsklov!
Inte helt fel kan jag känna. Igårkväll gjorde jag inget, kolla talang & postkodsmiljonären med päronen för att sen gå och lägga mig efter big brother. Dock blev det inte riktigt så, satt uppe till 1 och kolla på gamla idol audtions och spelade girre.
Idag vakna jag vid 10 och kände mig som en sten så la kvar lite till sen gick jag på en minipromenix med koiran och sen blev det monsterlek i trädgården. Hon är för fin!♥
In & äta frulle och sitta vid datan, & nu har jag precis ätit en macka till och är mätt.
Om en stund ska jag väl borsta gaddarna och klä på mig för att glo på borrby-simrishamn kl. 2.
Sen kommer goPpOnGoPpOngOppoN!

Har också kunnat klämma in lite städning här emellan, hahaha min säng innan.. Av någon anledning hade jag sovit på en pollygodis så ni kan ju själva lista ut vad det såg ut som att jag hade gjort inatt hahaha.. Nu har jag iaf bäddat rent med mitt favvotäcke & lakan och torkat av datorn. Helt sjukt så dammig den kan bli på bara 1,5 vecka? hehe men ni får ha de!


EFTERSOM ALLA ANDRA ÄR SÅ DRYGA..

.. och bombaderar fasse med att dem kommit in på sitt första val, så ska jag väl också säga att jag är preliminärt intagen på min linje.
Fast de är väl inget att skryta me direkt haha, alla som sökte den kom ju in!

(och för att inte göra detta inlägget allt för tradit slänger jag in en random snygg bild på Ryan Reynolds haha)
Seriously, kolla vad snygg han ärrrr! ♥

SNUBBEN BUFFAR BUBBELGUM.

snacka om random rubrik? sitter och lyssnar på nån seppelåt och det är såhär jag uppfattat texten haha.

Hej jag är en lat jävel känner jag just nu. Orkar knappt skriva nånting trots att jag haft en ganska skojig dag. Skola, nationella engelska uppsats. riktigt kassa ämnen att skriva om så de gick inte riktigt som jag hade hoppats.. jaojao.
Sen va de bara fest resten av dagen och vi sluta halv 1, dvs inga lektioner denna dag! Hade lång lunch & kollade på 7:ornas innebandyturnering. Tycker man kan ha sånna dagar minst 2 ggr i veckan. 10 i ett bussen hem, jag o amme hade dunderfest i djuraffären i väntan på den haha.. (typ sitter och småskrattar för mig själv när jag tänker på de). Hem till farmor och festa på kanelbullar och oboy. hem vid 3 och bänkas framför datorn och middag nån tid senare, och sen tog jag på mig jympadojjorna som är jättefina och gick ner till farmor igen för jag glömde min väska där. Hade koiran med mig som var rent sjövild! hon rymde från banevallen ner till farmor och gnällde utanför hennes dörr, hon vet ju att där vankas smask.. vidare till kjollen och hängde med folket och röga och sånt..
.. -naaaaaaaat haha. Lämnade ett brev till socialförvaltningen istället, HAHA. hoppas nu jag inte får nåt rent för hemskt jobb om jag nu får ett.
sen fortsatte jag hem och det var riktigt skönt! Hade ju egentligen tänkt jogga en runda men jag har en sån fruktansvärd träningsvärk efter gårdagens dubbelpass på friskis. :(
Det är ju betydligt behagligare att gå så jag var nöjd. Borde göra de oftare, konstigt nog mår jag alltid så himla bra när jag är ute och går så? med naturen och luften och allt va de heter.
men nu gider jag inte sidda häer, har rälig dag imauren..
om en kvart är de BB och sen sängN ♥
(orkade visst skriva ganska mycket endå? ;ppPpp)

HERE COMES THE SUN.

NÄMEN HEJJJJ!!!!!!
idag gick vi till baske med hemvistens 9:or. Det sög.
Soffe och Emmzan va rätt festliga endå!
Grillade korv och sånt svettigt och tog en linje buss hem
(inte alls trångt eller så med typ 80-90 9:or i en buss med redan folk i),
men vi snappade åt oss sätet längt bak hähä.

Hoppade på 577:an sen direkt och var hemma vid 20 över 2.
Sen gjorde jag inte speciellt mycket. Tänkte gå ut och gå en sväng men get inte.
Istället sitter jag och drömmer mig bort till varmaa ställen
(är dock väldigt tacksam att det blivit fint väder nu på sista tiden!)
Iaf så bli inte förvånade om ni ser en massa gamla semesterbilder nu framöver!
Mallorca 2009. - Btw, jag hatar fötter & bilder på dom. Men det är väl okej att ta på sina egna? eller är det också rälet? Titta då på det lilla hjärtat framför istället haha.
STARING AT THE SINK OF BLOOD AND CRUSHED VENEER.

Kan redan nu varna alla er som inte är intresserade av min gitarrutveckling att sluta läsa haha!

Denna helg har jag tagit ett stort steg och spelat min första tab. Har ju varit megafegis och bara spelat ackord men jag kände att det var dags för lite utveckling. Låten "Skinny Love" by Bon Iver är en av mina absoluta favoritlåtar och jag ville helt enkelt spela den precis som han gör ist för att svettas med ackord.
Jag började med en av sakerna jag också fruktat, stämde om hela girre. Istället för att ha standard E, B, G, D, A, E så skulle det vara C, C, G, E, G, C.Såhär går låten:
Intro:

c|-----0---------------0---------------0-----------2-4-2-0-2-4-2-0-|
C|-----0---------------0---------------0---------------------------|
G|-----2---------------5---------------0---------------------------|
E|-----0---------------0---------------0---------------------------|
G|-2---2-----------5---5-----------0-------------------------------|
C|---------------------------------0-------------------------------|


c|-----0---------------0---------------0-----------7-9-7-4-2-4-2-0-|
C|-----0---------------0---------------0---------------------------|
G|-----2---------------5---------------0---------------------------|
E|-----0---------------0---------------0---------------------------|
G|-2---2-----------5---5-----------0-------------------------------|
C|-----------------------------------------------------------------|


c|-----0---------------0---------------0---------------5---5---4---|
C|-----0---------------0---------------0---------------------------|
G|-----2---------------5---------------0---------------------------|
E|-----0---------------0---------------0---------------------------|
G|-2---2-----------5---5-----------0-------------------------------|
C|-----------------------------------------------------------------|

c|-----0---------------0---------------0-------------------0---0---|
C|-----0---------------0---------------0-------------------0---0---|
G|-----7---------------7---------------2------------------/5---5---|
E|-----7---------------7---------------0-------------------0---0---|
G|-7---7-----------7---7-----------2---2------------------/5---5---|
C|-----------------------------------------------------------------|c|-----0---------------0---------------0---------------0-----------|
C|-----0---------------0---------------0---------------0-----------|
G|-----0---------------0---------------0---------------0-----------|
E|-----0---------------0---------------0---------------0-----------|
G|-0---0-----------0---0-----------0---0-----------0---0-----------|
C|-0---------------0---------------0---------------0---------------|


Verse 1 same as intro (minus the riffs)


End of verse 1:

c|-----0---------------0---------------0---------------------------|
C|-----0---------------0---------------0---------------------------|
G|-----5---------------5---------------5---------------------------|
E|-----5---------------5---------------5-----------3-0-------------|
G|-5---5-----------5---5-----------5---5---------------7-5-2---0---|
C|-----------------------------------------------------------------|


Verse 2 (minus the end chord and riff)


Chorus:

c|-----0---------------0---------------0---------------0-----------|
C|-----0---------------0---------------0---------------0-----------|
G|-----7---------------7---------------4---------------2-----------|
E|-----8---------------8---------------3---------------1-----------|
G|-9---9-----------9---9-----------4---4-----------2---2-----------|
C|-----------------------------------------------------------------|


Verse 3 (reinstate that end chord)


Chorus


Repeat intro

Den sitter nu men riffen klarar jag inte av haha, kan dom men det går så satans snabbt där!
Typ helt omöjligt, men tittade på någon kille som skulle lära ut låten men han klarade ju knappt de så
det fick mig att känna att jag inte bara var en påse med sopor med en gitarr i famnen haha..

Här är den äckligt underbara låten btw:
The man is a genius kort sagt.
Han går verkligen rakt in i hjärtat på en när han sjunger och man dör typ.
Låten är så jäääävla fin!
LOVE. ♥

SIMPLY THE BEST.

Rubriken säger det mesta om min insats denna dag,
Men först vill jag bara ursäkta min dååliga insats i denna blogg, denna helg.
Har dock alltid stått fast för att jag bloggar när jag vill och ska aldrig ursäkta mig om jag inte bloggat på länge & det gör jag fortfarande! men just denna gång har jag känt mig elak mot själva bloggen och alla er som gått in för att checka om seppen har skrivit något läsvärt på hennes blogg, men där har varit så tomt som det kan bli.
Min statistik har varit gaaaaaanska tradi i helgen då också såklart haha, igår hade jag det minsta jag haft på ett halvår kanske haha, 13 pers men mycket nog för att inte ha uppdaterat. Men då kommer vi till de sjugaaa, i fredags hade jag 65?! hur kan jag haft de när jag inte skrivit något haha? iallafall, vill tacka er för att ni är så tappra!
Nu undrar ni vad menar hon egentligen med rubriken? (nej det gör ni inte, bara ett sätt för mig att glida över på ett annat samtalsämne hehe) Jo, detta har jag gjort idag:
 • Hämtat min hund när den skulle rymma över stycket (jäklar! duktig tjej_95)
 • Varit ute 75% av hela dagen (igår var jag liksom inne hela dagen)
 • Dammsugit mitt rum och tagit bort alla kläder och onödiga saker från golvet,
 • Bytt lakan, påslakan och bäddat rent mig säng
 • Torkat av min dator, torkat skrivbordet och tagit bort all skit så där bara är 2 högtalare, en hårddisk, en skärm, en musmatta & mus, skrivbordsunderlägg, tangentbord, en lapp med ett lösenord och en bläckpenna.
 • Torkat speglarna på min garderob! Dom såg ut som skit innan men nu kan man tro att dem är en fördjupning av rummet liksom haha.
 • Har även torkat av fönsterkarmarna, nattduksbordet och byrån.
Där tog dessvärre listan slut, men fy vad jag är grym!
Sen kan jag berätta vad jag gjort de andra dagarna av denna helg:
Fredag: Skola där det vankades NP ENG för hela slanten. Blev positivt överraskad av att det inte var så svårt som de andra vi fått kolla på, men sen säger vi inte mer för då får vi säkert IG på det.
Hemma vid 3, duschade och diverse och runt halv 5-5 stack jag till felle där även annis befann sig. Vi svålade mat från pizzerian och sen fixade oss för festligheter. halv 8-8 stack vi till sarrehgörl i skillinge där det var partaj. Kvällen blev mycket trevvelevve och fader Jan hämtade oss vid 1. Jag var dock vaken en timme till sen och tittade på det missade BB-avsnittet.
Lördag: Vaknade vid halv 11 och åt en jättenyttig frukost i form av ett x-antal marmelad mackor och ett x-antal glas mjölk haha, sen gjorde jag inte mer denna dag. Kollade på film och chilla (om någon nu tror att jag var bakis denna dag så var jag dessvärre inte det, utan det ligger faktiskt bara i min natur att va trött och inte göra ett piss vissa dagar).GIVE ME EVERYTHING TONIGHT.

HAJJ, Idag gjorde jag då moppeprov klockan 4 på Rölles Racing i Ystad. Jag var redigt nervös men det gick bra och jag blev godkänd. Hade Mange inte hjälpt mig hade jag kanske varit på gränsen men strunt samma jag klarade det iallfall! :) Nu tar de dock ett tag innan jag kommer få kortet i handen.. Hang On!
Vi firar detta med denna bariga låtennnn:
Kan inte reglera bilder och videos längre, så kan inte göra den till en sån "remsa"..
skit drygt att allt strular, men tänker inte byta bloggdomän så försök inte övertala mig!

NU ORKAR JAG SNART INTE LÄNGRE...

Nu när man vet att PSB kan finnas runt varje hörn går man ju jämt runt och är rädd..
Klarar snart inte av vardagen längre!

Framsidan på ystan imorse:
Asså man vet knappt om detta är något aprilskämt eller vad fan det är frågan om?! (ja när det gäller sånt här trams får man använda hårda ord) för er utomstående ska jag klargöra en del saker:
 • Det finns inga "gäng som styr skolan", & de här PSB är ju bara ett skämt som killarna hittade på när ystan var där som jag förtstått, eller så har tidningen själv hittat på.
 • Det är inte spya på väggen! Det var typ kaffe eller något.
 • Detta gäller istortsätt bara hemvisten Söder för vi i mitten har det hur bra som helst. Vet att söder har det lite krisigt med vandalisering osv. Vi har somsagt ALDRIG hört/sett att det skulle vara ett gäng som regerar över skolan haha.
 • Skolan är inte så skabbig som den ser ut på bilden, dom har ju fått oss att framstå som något fängelse.
 • I själva tidningen stod det också att de spelade på vit maktmusik, HAHA?!
 • "En handfull tonåringar sätter agendan för 440 andra och undervisningen får stryka på foten", ännu en gång: HAHA?! Somsagt, det är sööder som är en tredjedel typ. Vet inte hur det är i norr men förvånar mig om där skulle va nått. Somsagt, vi i mitten har det toppen!
Nu orkar jag inte detta mer, tycker bara det är superskoj! :) Tycker synd om människan som skrivit det också!
Så ni utomstående som läst detta kan vara lugna som en filbunke för det finns inga hemska gäng som regerar.
TRAAAAAAAAAAMMMSSS!

B E S T Ä L L T .

Precis beställt lite på gina tricot, över 1000 spänn gick de lös på :( Men kände att det var dags för lite nya grejjer iallfall fastän jag vill shoppa sönder hela internet.

Kan också ta lite dagens händelser:
Alle klarade moppeprovet imorse! Grattis! Hon tog en tur hem till mig sen så jag fick se hennes lilla huve.
♥ Jag fick MVG på musikprovet! :)
Har varit hos farmor och svålat som ett svin
Elin fick hennes värdfamilj (dock igår och hon skypade mig dirkekt men min mick dampa,
men jag var iallafall cool och var en av the first one's to know!). Glöm aldrig läsa hennes blogg -->här<-- !DJUPA SPEKULATIONER!

Detta kommer nog bli det konstigaste inlägget ni läst på min blogg.
Men eftersom detta är en blogg utan något tema eller något alls så känner jag att jag får skriva om precis vad jag vill! 
Som mina nära&kära märkte på SO:n idag har jag insett en del saker haha..
HADE INTE HITLER FUNNITS, HADE JAG HELLER INTE FUNNITS.
Wierd huh? iNzZaAnE tycker jag! Let me explane:

Som alla vet så var Hitler en av orsakerna till att andra världskriget utbröt (hade han alltså inte funnits så hade det troligen inte blivit något 2:a VK, iallafall inte i den versionen som det blev), och 2:a VK ledde också till Finska Vinterkriget 1939-1940, (Sovjet ville ha landområden i Finland men de sa nej). Sovjet bombade då Helsingfors istället och folk fick fly till Sverige. En del flyttade bara sig inom landet. Till slut fick Sovjet: Karelen som sitt område (den del som en gång hörde till Finland liksom ni vet). Sovjet fick även 1944 mera område men det hör inte till saken, för på Karelen växte min Farmor Irja Kyllikki upp och bodde i ett litet hus i skogen med sina många syskon.
Anyway, jag trodde innan att min farmor var en av de omkr. 50 000 finländare som kom till Sverige men nej där hade jag helfel. Det var en 2 årig flicka som blev krigsunge och kom till Sverige. När kriget sedan var över ville föräldrarna ha tillbaka henne, men det var ostabilt i familjen med den nyinkomna fadern och man ansåg att flickan skulle få det bättre i Sverige. Då tyckte min farmors mamma (tror jag? & farmor & flickan hade självklart någon koppling till varandra så det var inte bara någon random) att hon som 17 åring skulle följa med och ta hand om flickan. Detta gjorde min farmor och åkte tillbaka sen igen. Men hon hade då funnit sin tjusning i Sverige och beslöt sig för att åka tillbaka och stanna. Hon träffade ju då min farfar och de fick barn som sedan fick barn och ett av dem fick namnet Lisa och det är hon som skriver detta, och äger denna blogg. Rätt coolt va? :D
Hitler var en sjuk man och dum i hela huvudet och störd i hjärnan och allt mellan himmel och jord men det kom iallfall en bra sak ut ur det hela. Klart hade man självklart kunnat gå ännu längre bak i tiden och säga typ hade Hitlers gammelgammelgammel farfar osv. inte funnits så hade jag inte heller haha men vi håller det enkelt.
Känns dock hemskt att jag lever på bekostnad av flera miljoner människors död. Jag hade kunnat sitta här i flera timmar haha, men det gör jag inte.
(Om någon fått det hela om bakfoten så tycker jag verkligen inte att 2:a VK, Hitler, Finska vinterkriget och alla hemskheter var något bra men ni förstår min poäng?)

Jag har heller ingen kontakt alls med någon av mina nästkusiner och för ett par år sedan trodde jag att jag hade typ en, helfel ännu en gång. Det är bara en av dom jag träffat och det var när jag var typ 8 bast & han bor i Kalmar och är runt Björns ålder.
Har insett att jag har en del nästkusiner i Finland, några i Kanada, någon/några i USA. (även en riktigt kusin i USA dådå & hade en i köpenhamn med men tror han flyttat tillbaka vet inte riktigt). Jag tycker detta är konstigt att jag inte spekulerat i detta tidigare, men antagligen för att vi jobbar med det i skolan. Alla sånna här konstigheter är då på pappas sida.

Källor: Farmor och pappa, & mig själv haha (jag är ju en duktig tjej så faktan om kriget och det kunde jag själv sådeså!)YOU GIVE ME LAUGHING WITH THOSE FUNNY FACES.

Hallå hej (intern hälsning för er utomstående, uttala det iallfall som ni är i målbrottet).
,
DÅ VAR DET ONSDAGG IDARÅÅÅÅÅ!!!
KÄNNS DET KUL TYCKER NI?
VET NI VA DET JOBBIGA ÄR, ATT JAG PRECIS INSÅG ATT DET VAR TISDAGGG, PINSAMT. (seriöst)
Usch vad jag fick ont i huvet nu. Kanske eftersom jag måste dyka ner i SO boken :(
Skolan idag var det inga konstigheter med.
Jag gick ifrån idrotten kl. 15.00 och pappa hämtade mig och vi körde till ystad & jag hade en privat teori inför klass 2 moped körkortet (haha nu var jag cool som sa privat, =det är typ ingen annan som gör de utan alla är fräcka och tar EU så jag var ensam). Usch, det mesta va riktigt svårt :( Ska göra provet på torsdag och jag har ju SO:n till då (y) KUL. Får ju bara ha 7 fel på 35 frågor! bajsssssssssssss. Gick in om åhlens sen för jag hade tänkt köpa väska men där var verkligen ingen som föll mig i smaken.
Iallfall, som ni då förstår har jag inte tid att sitta här överhuvudtaget.
Jag som hade tänkt beställa kläder idag :(
Ni har kanske också lagt märke till att jag har ny bakgrundsbild SOM JAG HAR GJORT SJÄLV! (fast de har jag faktiskt gjort med dom andra med men denna var speciell för jag gick in på tingvallas hemsida, sparade bakgrundsbilden, klippte ut en ruta med en medaljong och blekte och ändrade färg på den)¨
Dock har jag sett en massa som har likadan? :(
Min fina farmor Irja har förresten namnsdag idag så grattiisss till henne! :) ♥

SOMEDAY YOU WILL FIND ME, CAUGHT BENEATH THE LANDSLIDE.

Hallåhallå, tänkte hinna med ett litet inlägg såhär på kvällskvisten!
Har egentligen inte så mycket att säga än att idag har jag gått i skolan, fått MVG på spanskaprovet och även fått det bekfräftat att jag fått MVG på religionsuppsatasen, scoooore.
Har även varit på friskis och rört på fläsket litta, & på vägen dit blev vi inkallade till sidan av poliser och pappa fick 2000:- i böter för att vi körde 10 km för fort :) KUL! -.- helt sinnes..
Har en liten funderare som kanske gör att ni inte kan somna ikväll,
Om ett träd fälls i skogen, och man inte hör det, hörs det då?
Jag, Alex & Henrik hade en het diskussion om det i väntan på bussen. Mitt svar blir ja, men har dessvärre inga starka argument för detta. Lucas kom även in en vända och sa att fåglarna hör det men jag sa nej. Han sa hur vet du att dem inte gör det och Alex sa hur vet du att fåglarna hör det?
Haha, jag hade seriöst kunnat sitta i timmar och spåna på detta men det vill jag inte för då blir jag paranoid.
Har ni någon invändelse på detta är era åsikter varmt välkommna!
Nu ska jag efter en kväll men lite so & spanska pluggande krypa ner och glo på bb.
cyaaaa! ♥
& eftersom jag tycker inlägg utan bilder = boring (om de nu inte står något jätteintressant) lägger jag ut en random oredigerad bild på blommor haha..


SÅCKIS 3/4-11.

© - Den där katten är född modell, helt sjukt haha! ..M O R G O N I N L Ä G G .

Shu breees, inte min grej att blogga såhär på morgonen (halv 1) men jag kände för det idag.
Kan svara på emmsis kommentar:

emmah om L O V E L Y .:
vart kan man beställa dessa fina!? :)
Sv: På JFR.se! :)

Sen vill jag uppmärksamma er alla att jag gjort bloggen bredare! Jag är grym! Den är nu 1100px så jag kan lägga ut bilder med bredden 800px. Ett alternativ var ju att göra menyn smalare men det ville jag inte. Så iaf jag vet ju inte hur det ser ut på era datorer, så om det ser konstigt ut så hinta till, min skärm är 16-17 tum och det ser bra ut på den i både mozilla firefox och google chrome :) Nu undrar man ju kanske hur jag kunde ha 1100px när man bara kan lägga ut bilder i 1000px på blogg.se, & jag gick in på en sida som heter Tinypic och ladda upp headern där istället. Det som dock var problemet var att jag blev sur för när jag laddade upp bilden i dess egna storlek tog den upp hela skärmen och jag fattade ju inte varför, men sen insåg jag att bilden var över 3000px haha så när jag förminskade den till 1100 föll ju alla bitar på plats haha (smarthead..).

Började morgonen med Miami Ink igen och åt ännu en rälig frulle eftersom vi inte hade något bröd, så jag fick ta några gamla bitar :(
Dagens händelse är också att Selle Kisen har suttit i det stora trädet på gården i 2 dagar utan att vi märkt det. Vi har märkt att hon var borta men inte förräns idag såg mamma henne längst ut på några svajiga tunna grenar i trädet. Pappa var hjälten och tog ner henne genom att sätta sitt eget liv på spel haha (trodde seriöst han skulle trilla ner).
Denna dagen ska jag bara chilla sönder, har inget jag behöver plugga till förutom spanskan imorgon men finns inte så mycket att göra där så tar det senare.

Bjuder på 3 bilder där Jörgen är elak mot selle:G Y L L E B O S K O G E N .


¡Hola mis amigos!
Jag kan börja med att berätta om gårdagen. Vi hade ju teknikdag och hade några timmars arbete sedan redovisning. Gick inte så jättebra direkt, vår arm pajade 20 minuter innan redovisningen och jag och felle höll på att bryta ihop haha, vi hade riktigj*ävlapanikångest kjsd! När vi redovisade sen funkade mackapären helt plötsligt och ja allt blev bara awkward.. Kan lägga ut bild på hotass-armen sen haha.
Slutade runt halv 2 så jag och amme tog kvart i 2. Hem och baka frozen cheesecake semifredo! Äckligt gott! Lurade modern min att jag hade bakat kladdkaka, och snubblat på Kitty och vält ut halva smeten så kakan blev tunn och torr. Så det blev skoj sen när jag kom ut men en feeet frozen cheesecake senare.. ;) var det enda lurning jag gjorde denna dag, förutom "öeh va har du på tröjan?..... APRILAPRIL!"
Kan också säga er att min fredagskväll var HELT insane! Helt sinnessjuk alltså..! Jag tittade på postkodsmiljonären & talang med mina päron och somnade halv 11 så jag hann inte se klart BB. Busy girllll.. Haha nej, men jag hade en mysig kväll och trött som en papperslapp var jag!
Idag vaknade jag vid halv 11 och såg 10 min av Miami Ink, sen blev det kaos. Kokade ägg- vi hade inget smör till mackan. Skulle äta yougurt - vi hade ingen yougurt eller några bär/frukt. Skulle göra pannkakor - Orkade inte. Gjorde fattiga riddare - Gott men kanske inget jag föredrar att äta till frukost. Fick trycka i mig domdär äggen med så mätt som ett svin blev jag endå (har en sån graj- tycker inte om att slänga mat, får dåligt samvete)
Sen satt jag och funderade på vad som skulle bli av denna dag men kom fram till att jag nog skulle sitta vid datorn hela dagen. Åkte dock med mamma till Gylleboskogen (-därav bilderna ovan) och gick runt sjön. Helt underbart vackert var där! Hade jag gått ensam hade det säkert tagit 3 timmar eller något. Vi stressade oss igenom den på en timme och blev rent svitta för att snabbt ta oss till hhög och äta paj hos josse och päron som satt och väntade. Pajen var smask och vi åkte hem en stund senare.
Dagens kväll (haha konstigt ord) var ungefär lika iNzAnE som förra eftersom jag åt en jättegod middag och tittade på postkodjsmiljonären med berra&jan och sen satte jag mig framför datorn. Har kollat med tavlor och så oxå, och kommer nog ha bilden högst upp fast i svart&vitt över sängen. Tror det blir bra! :)
Nu är klockan 00.50 och jag känner mig pömsig. Ska nog krypa ner nu.
Godnatt! ♥

TAKE ME BACK.

Han var med i talang igår och var den enda som var bra. Tycker han är superduktig!

T E S T .

Följ min blogg med bloglovin
Jag "tar kontroll över min blogg" på bloglovin typ & texten ovan har jag inte skrivit haha.
Iallafall, ignorera detta inlägget..

L O V E L Y .- Är redigt sugen på att shoppa upp alla mina pengar på dessa underbara smycken!
Halsbandet här nedan, de to diiiieee for..RSS 2.0