Om mitt bloggande, typ haha?

...har inte kollat statistiken på skit länge, men såg precis att den ligger stadigt på mina 25-35 läsare haha, har till och med haft ett rekord på 43!! hahaa :) VILKET INNEBÄR, att jag snart är ikapp kissie med sina 150 000 eller något! ;)
- nej men vafan jag bryr mig inte, min största mardröm hade varit om ens blogg blev känd. att jag skriver om att jag tittar på TV & äter hela tiden är nog inte världens intressantaste ämne heller haha. men det är mitt liv så, tvingar absolut ingen att läsa ;) det ABSOLUT värsta jag vet är när folk skriver "Hej, haft en bra dag? :)", "Hej sötnos, ska vi följa varandra med bloglovin? ;)" och sånna bögiga desperata påhopp, BARA för att få fler läsare. sen är det bara kul att få positiva kommentarer som inte innehåller "va med i tävlingen på min blogg", "kolla min blogg" och sånt. utan bara va söt du är, fina bilder osv UTAN att skriva någon bloggadress eller ibland mailadress.
visst, jag har länkat till min blogg någon gång på FB (haha dock bara 2ggr), som jag gjorde precis tex. men jag tycker faktiskt inte att det är samma sak. jag tycker ju inte att min blogg har något "tema", utan det är mest som en dagbok, där jag delar med mig av lite allt möjligt som låtar, vad jag köpt när jag handlat osv. jag har ju bara tagit för givet att mina närmsta läst min blogg imed den är VÄÄÄLDIGT INTERN! tror inte riktigt heller att alla fattar vad jag skriver emellanåt?, utan bara mina närmsta, & så va de ju i början att jag hade 5-15 läsare. så ni som har flera hundra/tusen tycker säkert jag är körd som tycker 43 är mycket, men det är ju just för jag bara har min blogg på msn texten & på FB 2ggr. jag skriver inga bögiga desperata påhopp, därför förstår jag inte riktigt var alla kommer ifrån haha?

kan också säga att jag har slutat följa vissa storbloggare, tycker det är mycket roligare att läsa dom man känner's bloggar. haha iaf jag blir alltid lite glad när jag ser att dom har lagt in. för då vet man endå vilka dom menar och allt sånt.

sen bloggar jag BARA för min skull, jag känner definitivt ingen press att blogga. om jag inte uppdaterar på en vecka är det min ensak. nu händer det iofs typ aldrig, eftersom jag faktiskt tycker det är kul. liksom roligt att fixa med design & bilder & så :)

de va inte alls meningen att skriva detta haha? helt ärligt, skulle egentligen skriva en uppdatering, men får kanske bli innan jag går & lägger mig, FÅR SE OM JAG VILL! :)


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0