Uttjatade ord, men våga följa ditt hjärta.

Har Lisa bestämt sig? När vet man det? VARJE DAG, ändrar jag mig typ. Detta yrket är endå något som följt med mig hela livet, det & vetrinär. Vetrinär har glömts bort, & detta med. Men har kommit fram igen nu på senare år. varför inte liksom? Jag har alltid känt mig pressad, ALLTID, även om jag inte visar det spec mkt, att prestera skit bra i skolan, & sen välja någon fancy gymnasielinje, & gå på en fancy högskola & sedan skaffa mig ett fancy jobb, som tex. bankrådgivare. Men intresserar ekonomi och matte mig? Ja, till en viss del. Men inte tillräckligt så att det skulle kunna bli min vardag. Jag vill ha mer spänning, mer intressantare arbetsuppgifter, & jag vet att det är ett yrke som tar så fruktansvärt mycket, sätter sina spår och man sugs in i det riktigt mycket.
Jag tror, jag VET att jag skulle klara av det. Det är en branch, som du kan klättra i. Jag vet att konkurransen är enorm, men om man inte försöker var fan kommer man då? Jag är ingen svag människa, jag är ganska hårdhudad och det har jag alltid varit. Jag har växt upp med 3 store brödrar, och det kvittar hur mycket jag älskar kläder, smink & att göra flickiga saker, så kommer jag alltid vara en pojkflicka innerst inne. En tjej som älskar att köra cross och fyrhjuling, och trots att jag aldrig visar det för honom, och oftast skiter i det och sitter vid datorn istället, - att hjälpa pappa med saker ute, jag tycker faktiskt det är kul. Hur mycket jag än älskar att klä upp mig i klänning, och känna  mig fin eller titta på romantiska komedier, väger det inte upp till hur mycket jag älskar att sno björns mjukisbyxor & tjocktröja och kolla på actionfilmer.
men nej, jag är nästan 100 asså, är sjukt sugen iallafall!
nu ska jag snacka med saknade Felicia & kolla paradise hotel.
peace

texten är kanske lite osammanhängande, men jag kände bara att jag ville skriva av mig lite.

vill oxå tacka min älskade mamma, (om du läser detta dådå! vilket jag tror du gör)
för att hon stöttar mig i alla mina val. Det kvittar om jag hade kommit hem och sagt att jag ville bli ja.. hålslagars tillverkare (???) så hade hon tyckt det var jättekul och jag såklart skulle bli det om jag ville!
du är bäst ♥


jag måste bara säga att det tråkiga är, att jag kommer ha ändrat mig imorgon.Synpunkter
Postat av: Lizy

Så rätt! Go for your dream! :)

2010-11-20 @ 08:22:06
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: Viktor Frisk

15 åring som jbobar som modell och snart startar eget företag. viktorfrisk.com! - Kolla in och säg vad du tycker.

2010-11-20 @ 23:12:29
URL: http://www.viktorfrisk.comOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0