There are many things that I would like to say to youuuuuu but I don't know howwww

uppdatering;

Söndag: tog bussen 20 över 1 till ystad, var där 2 & då hämtade månne & alle mig. sen hem till alle då & festa loss, sen såg vi jackass 3D halv 6, riktigt kul var den, men ja dom är som dom är, sinnessjuka haha! antar att det är därför det är så bra som det är. tog sen tåget hem typ 10 över 8, duschade sen och såg på Beck.
Måndag: Skola, slutade kvart i 2 så hem med bussen tjugo över. hem, gick långpromenix med kiddimosss, gud vad jag älskar den vovven ♥ sen bestod kvällen av TV & läxor.
Idag:
yey, missade bussen idag med... fyfan vad arg jag blir på mig själv! mamma var iaf snäll och vände igen, SKA ALDRIG HÄNDA IGEN! Iaf så var det svenska första lektionen, såg mer på filmen. sen spanska, gjorde då det eu undersöknings provet, haha! fy vad dåligt det gick, var sjukt svårt! men jaja, skitsamma, inget som går in i betyget så hehe ;) efter det var det matte, fick tillbaka proven. fick VG så blev väl nöjd :) sen vareee håla i 2 timmar. ja & elin fixade vår idrottslektion. & sen var det kemi & efter det idrott dådå. vill inte alls påstå att vår lektion gick amazing. snarare lite halv kasst, men tror inte vi kommer va sämst.
slutade då typ 20 över 3.
the busss home, titta TV & sen äta tacos, gotttttttt.
nu sitter jag här, borde plugga svenska (tycker det är okej om man säger ett ämne efter liksom), men lyssnar på musik & är sugen på att ta fram girre lite. om vi säger att jag gör det, så har jag endå 1 h & en kvarts svenska påläsning, det går väl bra? innan paradise hotel börjar, missar man det dör man! måste även plugga SO, weii.festliga herrar! :)SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0