"Honey, you're too sweet for rock n' roll."

HEJHEJHEJ.. ett tag sen sist, har inte haft tid helt enkelt.

i tisdags var de då öppet hus på ÖP, var festligt. ekonimiprogrammet kunde inte berätta va dom va för några eller hur man ska säga, deras "redovisning" sög. så man blev ju ganska avskräckt av den linjen, men ska inte säga för mkt. får ju kolla sen när de vet mer, typ om de ska ha juridik som inriktning eller bara ekonomi, annars är samhälle CSI typ klart! för övrigt kändes skolan enorm med en jävla massa trappor, men det lär väl gå :)

tänker inte gå in på skolveckan, förutom att jag överlevde den! & friskis i torsdags var braaa mycket roligare än en rälig fotbollsträning!

I fredags då stack jag, mammi, alle & felle in till malmö för att se idol.
var helt awsome, men när vi kom fick vi dom absolut sämsta platserna på hela arenan, men vi satte oss under en livshotande ställning istället och såg helt perfa :) olle var lätt bäst! fyfan vad grym han var! helt sinnes.
vägen hem var dock inte lika awsome, orkar inte säga mer än att det tog typ 3 h och en kvart hem med fastning, oplogade vägar och lastbilar med sommardäck (y). när klockan var typ halv 3 sov jag gott.

mamma väckte mig 10 över 1 på lördagen då, kändes som hon väckte mig typ halv 7 på en vardag haha. hade kunnat sova lääänge till! duschade och fixade mig och så, sen till lund och fira alexandra :) asgod mat och efterrätt och kagor och allt va di hiddor! hemma vid 12, men jag slöt inte ynen förräns 3 för jag hittade en jättebra film :D Almost Famous hette den.

Vaknade lite över 10 idag av att pappa var ute och plogade med lastarn -.-, kollade på miami ink och åt. hade bara tittat på TV som ett svin sen, haha går ju skit bra program på söndagarna? :)
nä nu orkar jag inte skriva mer,

precis den första sekunden i beautiful day, där kameran filmar ifrån där satt vi, med den jävla kameraställningen i hoed (y) men flyttade som sagt och satt under den och såg azkalaz :)


och filmen;bra helg om ni frågar mig! :)


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0