dentjugoåttondefebruari

hallå!
jag känner att jag håller på att vissna när det kommer till bloggfronten.
Men ja, har ju inte allt för mycket att skriva om ;) 
känns inte heller kul eftersom jag inte sitter vid min egen dator så jag kan ju inte lägga in så mycket bilder och så, för jag tror varken björn eller pappa vill ha en miljon bilder på sina datorer som inte ens e deras.
Men jag får bara försöka överleva! ;)
men ja jag ska försöka göra en sammanfattning:
 
Torsdag: Jag vaknar & segar tills klockan 2, fixar mig och så sen drar till sporthallen för att titta på typ p13 när dom spelar. Där finns en del trevliga prickar, som Felicia tex. som precis kommit hem från kanerieöarna. Hänger med henne hem en sväng sen & sticker hem vid middagstid.
Fredag: Jag vaknar och känner faktiskt att det skiner solsken i springorna på rullgardinera. Inte dumt alls ;) Kränger massa god frukost & tittar film. Sen begav jag och vovven min oss ut på en långsam promenad och njuter av att de den äckliga snön smälta. Hem & baka blåbärsmuffins :D
Lördag: Ungefär från kl 10 på morgonen till typ 3 spenderade jag med Girrebaby, yeah försöker komma igång med barréerna men nä fyfan. Men fick iaf besök av Alex sen & vi hade damp som vanligt. & btw här e våra favoriter från melodifestalen!:


"De e kört, de e sjukt, ingenting e som förut, de e stört, jag flippar ut, gör nånting de e akut, kan nån förklara mitt betéende, de e en drog här i min kropp, pallar inte stå emot, och de gör mig till en idiot!"
Hahahaha de e en melodifestival?! men goppon nanna här sen iaf :)

Idag: Vi vaknade väl vid halv 9 vilket kändes helt naturligt för mig men hon var som en sten. Jag satte igång med armhövningar och sånt damp iaf tills hon sen fick upp med sig, åt & så. Hon åkte väl hem vid 12 nångång.
Träning på grus i hammenhög sen halv 3. Världens äckligaste konditions träning sen, blööööööh. Aja e iaf glad för att jag sprang hela. Spelade och sånt sen & de va faktiskt kul :)
Hem & slänga mig i badkaret och dö. Spenderade nog lite mer än en timme där. Kolla lite på tv sen va de mat, yeah svin gott (y):D Nu hamna jag vid datan & ska kolla OS. Skola imorgon, jippi!


Synpunkter
Postat av: simone

usch segt ja, när man vet att man ska upp tidigt igen imorgon :/

2010-02-28 @ 19:24:47
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Gopponbooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

haha noll disciplin e mina nya idoler xD

och, gunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaar (L)

haha :D

2010-02-28 @ 20:56:33OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0