dentjugoandrafebruari

tjabbatjenahallå här kommer en uppdatering:
I fredags kom Henke, Jessica & Alexandra för att hälsa på lite :) Hade supertrevligt med spel & annat :) Henke & Jessica nanna sen över här.
I lördags vaknade jag svintidigt som vanligt men somna sedan om igen, krängde frukost sen när alla hade vaknat :) Senare begav jessica sig på match & vi andra gjorde oss iordning inför kalaset. Ungefär vid halv 3 körde vi till malmö och gick en sväng på mobila. på staduim blev mamma på bra humör och sa att alla fick välja precis vad dom ville haha så jag gick och roffade åt mig ett par vita converse :D köpte ett linne & ett par tights på hm oxå :) kl 5 körde vi sen och hämta mormor och sen vidare till cina & annas kalas :) trevlans :)
Begav oss hemåt vid halv 11 skulle jag tro & det börja blåsa riktigt rejält. Såg flera bilar som hade kört i diket :p
Haha måste oxå bara säga att när vi lyssna på radio i bilen & nån svensk ja kmr inte ihåg va han heter men hanskulle ta guld iaf så dom som sitter och kommenterar vi sån jäkla rådamp så de va inte sant xD haha dom börja klappa takt och typ skrek "SVERIGE GULD! SVERIGE GULD!" och gjorde jätte konstiga läten och stönanden som jag inte kan beskriva xD haha dom spela de på repris flera gånger :p
Fortsatte kolla os & så när vi kom hem. Har upptäckt en ny favorit skidsport, ski cross! e fan svin kul och kolla på :)
I söndags vaknade jag vid 9 & satte sen igång med att måla naglar och annat, sen begav sig jag, björn, josephine, mamma & pappa oss in till ystad för att fixa lite saker på elgiganten. Själv köpte jag en film. in om på öb & rusta innan vi stack hem. Sen stack jag till alex, dampa och så som vanligt. hade en jättetrevlig middag med philip och monika sen som jag gärna gör om :) hahahahahahaha... vi kollade på min film oxå (gi joe) sen dög väl :) stack väl hem vid halv 11.
Idag var jag helt galen. Jag gick upp klockan 6! bara för att se en ishockeymatch?! ojojoj va händer. men man får ju va trogen till sitt land :) Det blev ju vinst för oss iaf ;) somna om sen igen och vakna vid 10. Fick ett ryck sen och baka bullar, dom blev inte världensbästa kanske men slank ner gjorde dom :)
Sen har jag inte gjort alltförmkt idag, ansiktsbehandling och tv tittande på datorn.
Jag har bla. kollat de här:
2 missade avsnitt av

2 missade avsnitt av

& även en film som jag nog e den enda i världen som inte sett until today


yeah ikv kommer jag fortsätta med mitt TV tittande,
& ursäkta för mitt korta inlägg. ska försöka skriva mer i fortsättningen, haha.


Synpunkter
Postat av: Jessica [ myckelite om litemycke ]

åh projekt run. is da shit :D super bra och new moon måste jag ta tag i att se snart!! :Dvad blev de för pro bullar? negerbullar månne?:D

2010-02-23 @ 15:12:09
URL: http://myckelite.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0