Malmöfestivalen 2010

Gårdagen blev bäst! tack elle & felle

vi tog ju då tåget från ystad till malmö så att vi var där runt 3. efter att ha gått runt i staden i näästan en timme hittade vi tillslut Stortorget. Där var det Rix FM festival :D såhär ansåg jag om artisterna (skriver dom i oordning:
E.M.D - Haha är inget fan av dom, men dom va faktiskt riktigt bra & såg ganska trevliga ut :D
Eric Saade - Han var snygg som vanligt, lite konstiga kläder men bra var han :) fast hans röst var inte lika bra live :p
Ola Svensson - Han va typ helt stressad för han skulle iväg men även han va bra & såg bra ut :)
Erik Grönwall - Jag har rent ut sagt hatat den människan, men ändrade mig faktiskt lite igår. Han va bra :) men hans gittarist? JAAAAAAGGGG DÖÖÖÖR VAAD SNYYYGGG! ♥ dock höll elle bara halvt med mig och felle tyckte inte att jag var rent ute och cyklade, men då får jag han för mig själv :D
Love Generation - Inga höjdare. A bunch of Pussycat-wannabe's. Dom lekte lite för mycket haha.
Erik Hassle - Han va bra :D
Broken Door - Ingen aning om vilka dom var, hade hört en låt av dom men kan inte påstå att jag kunde den. sångaren sjöng bra men dom va riktigt tråkiga.
Ramsells - Ritkiga svin var dom. De va typ dom bakgrunds sångarna som sjöng några egna nummer. Men dom sjöng bara lady gaga låtar & typ human. usch.
Rebound - hahahahha.. eddie och rabbih.. usch. Eddie PLUS Rabbih är lika med meega usch. dom gjorde lite konstiga danser och sånt, men deras låt var faktiskt bättre live.
Apollo Drive - Har bara hört en av deras låtar och den spelade dom inte ens. Allmänt tråkiga.

det var slut runt halv 7 eller något. vi festade på donken, men där va ingen plats så vi fick ta vår mat och sätta oss utanför en trappuppgång som några uteliggare. vi gick runt och hängde lite i malmöstad. fick oxå upp ögonen för något dansbands ställe! underbart! när klockan var halv 8 var det dags för Maskinen. Dom var RIIIKTIGT bra! dock kunde vi inte riktigt koncentrera oss på att lyssna pga av massa äcklig trängsel som resulterade att elle fick på flabben av någon kille, hon slog tillochmed av en bit tand! :o sen spelade dom inte alla som inte dansar, lite synd. vi strosade runder i ytterligare 2 timmar, festade på espressohouse. sen var det dags för Familjen. fyfan vad dom sög. typ de va någon konstig bakgrundsmusik och så gjorde han typ eko ljud i micken de va helt konstigt. så vi gick efter en stund. fick höra sen att hans spelade de snurrar i min skalle allra sist. men skit samma. vi åt munkar, sen gick vi till centralen, en stund senare satt vi i ett överpackat tåg hem, med halva simrishamns befolkning i en tågvagn. vi fick plats med 11 pers i ett sexmannasäte! den du ;).
pappa hämtade oss i smedstorp, va hemma 2, en kvart senare sov jag riktigt gott.


bild - google, Maskinen! jag & elle vill haaaa ssååånnn trööjjaaa den va über najs.
Synpunkter
Postat av: elle

tröjan är najs & han till vänster är gullig (a)

och grönwalls gitarrist såg faktiskt jäkligt bra ut-.... i vissa vinklar ;)

2010-08-22 @ 18:39:25
URL: http://elinagnes.blogg.se/
Postat av: felicia <3

han till vänster gullig?

fyfan elin xd

men kvällen var awesome!!! fredag e vi på det igen (y) <3

2010-08-23 @ 18:46:53OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0