denartondeaugusti

tjuddelllue.
ja ställde duktigt klockan på 8 idag, men kom inte upp förräns halv 10. fail. ja som försökte va duktig. gjorde inte ett piss, vid 12-halv 1 cyklade jag till ica & köpte hårinpackning och kladdkaka. tänkte att jag kunde festa till de lite sista dagen. kladdkakan var god, men det var liksom inte samma känsla. ja hade ont i magen så den var inte lika god som den brukar.. haha jag låter helt deprimerad. men de är jag på ett sätt. SKOLAN BÖRJAR IMORGON. O TO THE M TO THE F TO THE G. Är inte det att jag har ångest för att åka till skolan, är inte speciellt nervös inför den kommande veckan heller, men det är den seriösa biten jag fruktar. Nationella, gymnasieval, & jag har ingen jävla aning om vad jag ska bli. Kommer nog sluta med att jag går något samhällsprogram och sitter i receptionen på någon mäklarfirma och döper om mig till sven svensson. men ja, de löser sig alltid.
åter till min dag (som är vääälldigt intressant btw) klockan 3 såg jag tyra show. efter det satte jag mig vid datorn och målade naglarna. efter det torkade jag dom med hårfönen. efter det badade jag. medans jag gjorde det tog jag i min nya inpackning i håret. jag skrubbabe mig ordentligt och rakade benen. efter deee kom pappa hem med mat i form av kebabrulle (WOW, nyttiga familjen! :D haha nej men jag måste skärpa mig med mina matvanor annars kommer dom göra en exklusiv intervju om mig i "Generation Fett" på tv3) jajajaja.. efter de kollade jag på tv. efter de satt jag vid datan. efter de gjorde jag inget alls. efter de gick jag in på tv.nu för att se om där var något att titta på. efter de kom jag fram till att där inte var något. efter de gick ja in på Gina och kollade på ett par jeans och ett linne. efter de kallade jag på mamma som betalade det. efter de läste jag lite i FRIDA, men kom fram till att de är en tråkig tidning.

nu kan man ju undra varför jag skrev så mycket. men jag har inget bättre för mig. såhär såg jeansen & linnet ut btw:

har letat efter ett par ljusa jeans (som då inte kostar över 1000 spänn) och fan då dessa på gina. dom ser ganska fula ut i röven så dom kanske skickas tillbaka, vem vet. som vanligt är mammas reakion "så du vill att jag ska köpa ett par byxor med hål i för 400 spänn?!" och mitt vanliga svar är alltid "asså mamma du fattar inte, skriv bara in ditt kortnummer nu!" sen linnet tyckte ja bara va fint..

nu är klockan 22.10, jag gör inget speciellt alls. har borstat tänderna, pratar med fellegörl, hoppas på dåligt väder imorn så man inte ska behöva ha på sig shorts och sånt skit.
ha de finfint

& som ni ser har jag ändrat textsnitt och bakgrund (YES, JAG KLARADE ÄNTLIGEN ATT HA BILD SOM BAKGRUND! de som ja hade fattats tidigare var parentessaken som ska sitta en rad ner -.-) sen vet jag att de ser lite seppat ut i den högra sidan men jag bryr mig faktiskt inte. sen ja, de e alltid trevligt med lite förändring.SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0