I rather die than do this shit again.

Det här har varit den värsta dagen i hela mitt liv tror jag, eller ja kanske inte.

mamma kommer in och väcker mig kvart över 7 (kan ni förstå hur hemskt de var? fast ja förstod nog inte att de skulle bli värre). ja äter, fixar och donar. vi kör hemifrån halv 9, mot vafan stället nu hette. stockamöllan typ. sen kör vi rundor i typ 1 timme innan vi hittar stället vi skulle ställa bilen på, typ djupadalsmöllan eller något. sen kör vi då tillbaks vi "chekar in oss", tar på oss flyt västar,  blir tilldelade kanoter, hoppar i vattnet (ja & björn i en kanot, & mamma&pappa i en). sen börjar då helvetet, eller de va inte så hemskt i början. men ja, de går sakta och trögt. drygt är de. PLUS, att vatten nivån är väldigt låt såhär års, så så fort de kommer en liten fors så måste man gå av skiten för de e massa stora stenar så man fastnar. men björn är en väldigt lat person så jag får ju dra hela skiten med han i. detta resulterade med att jag halkade i 2 ggr och blev helt dyngsur, tur ja hade ombyte. skrapa mitt ben gjorde jag också. men ja där va vi, familjen på byåra, skrikandes på varandra, skrattades med/ÅT varandra. fast ja & björn halkade ganska mycket efter emellanåt för vi tvunget skulle byta platser i kanoten och sånt. men ja, när de va ca en timme beräknat kvar på vår resa, kom pappa på att bilnycklarna va i MAMMAS bil, som var vid stockamöllan (START). men ja vi paddlar vidare halv gråtandes pga av våra ryggar, våran huvudvärk och tålamod. vi kommer fram till djupadalsmöllan och drar upp våra helvetestunga kanoter och andas ut. (resan var beräknad 3-4 timmar, men tog typ 5,5 för oss) nästa steg va ju då hur vi skulle kunna hämta mammas bil. (fast vi va sjukt dumma från första början, vi hade ställt cabben i slutet, och där e ju bara två platser i den, så va hade ju inte tänkt på att vi skulle sitta 4 st i den) men iallafall befann vi oss där, hälften skog & hälften typ väg/äng. där va ju lite andra människor men ingen hade plats för pappa i deras bil. till slut är de några som har plats så pappa åker med dom till stockamöllan och hämtar mammas bil, kör sen till oss (bara detta tog mer än en timme). mamma åker MG:n hem för hon hade migrän och bara kräkte i buskarna hem. ja, pappa & björn kör istället runt och ska leta efter en pizzeria. fick bli den i höör. festade där sen begav vi oss hem.
nu sitter jag här, äcklig & ofräsh men ska ja va 100 % ärlig så bryyyr jag mig inte. ska istället lägga mig i min älskade säng och kolla vad TV:n har att erbjuda.
missade träningen idag oxå, ajaj. men anser nog att min orsak var ganska giltig "ehh thomas, du ja e fast i skogen så jag kommer inte på träningen".

OCH TRO MIG PPL, DET HÄR VAR ATT GÖRA EN LÅNG HISTORIA VÄÄLDIGT KORT! DENNA DAG KOMMER JAG ALDRIG GLÖMMA. ÄVEN OM JAG VILL KOMMER DET ALDRIG HÄNDA. NU SKA JAG TÄNKA VARJE GÅNG JAG MÅR DÅLIGT, ÄH, DE VA VÄRRE PÅ KANOTPADDLINGEN.  
KAN INTE BESRKIVA DET ORDENTLIGT, FINNER INGA ORD, SÅ DETTA FICK DUGA.


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0