Jag orkar inte mer, kan det inte bara få ett slut?

Mamma har något snedsteg i hjärnan som alltid envisas med att ha dessa jävla styrelsemöten hemma hos oss. TROTS att det finns en hel satans byggnad som i princip är byggd för detta ändamålet. Men nejnej.
Det börjar med att "gästerna" anländer (jag kallar dem för det annars blir jag väl polisanmäld) 18.24. Tror ni mamma är hemma då? NEJ. Utan hon anländer från jobbet en bra stund där efter, vilket innebär att hela situationen blir helt handikappad.
Sen börjar det riktiga helvetet. ISOLERINGEN.

- Jag kan inte sitta i vardagsrummet och kolla på TV. Framförallt Netflix som bara finns på den TV:n.

- Jag kan inte spela musik på en nödvändig volym. Jag kan heller inte spela gitarr.

- Jag kan inte heller gå ut i köket för mitt proviva intag som bör hållas var 15:e minut. Självklart inga andra köksaktiviteter.

- Just ikväll behövde jag inte duscha, men om jag skulle gjort det hade det varit ett rent helvete. Jag hade helt enkelt fått avstå eftersom jag måste passera "sällskapet" till och från duschen vilket inte alls intresserar mig, utan ger mig panikattacker.

- Jag kan inte gå och ta på mig ett par strumpor, eftersom jag även då måste passera "sällskapet".

Såhär fortsätter det hela. Värt att nämnas var också där jag en gång stod i en stor tshirt med oboyfläckar, världens äckligaste håruppsättning + ett vidrigt ansikte utan ett spår av smink och självklart då inga byxor, redo att få min skönhetssömn helt enkelt. Tror ni inte en av "gästerna" öppnar dörren till MITT rum?! "Gästen" trodde antagligen att det var dörren till toaletten. Det var det värsta jag varit med om.

Iallafall så är det som allra värst en kväll som denna eftersom jag inte hade några läxor att göra, och det hade varit perfekt för mig att lägga i soffan och glo på TV. Men nej, vad har jag gjort? Jag har legat i min säng, inLÅST på mitt rum. Kollat 2 missade avsnitt av top model och jag är så fruktansvärt uttråkad och rastlös. Crazy Tuesday, jajjamen. LÄNGTAR tills jag ska gå upp imorgon för att få slut på detta lidandet. Usch tvi. Godnatt!

Synpunkter
Postat av: Mamma

Nästa möte blir i klubbvillan! Jag lovar!

2013-03-12 @ 22:29:33OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0