'Til the end of the world

Hallå sötnötar. Hoppas ni haft en riktigt bra helg! Min har varit helt okej :D
I fredags åkte jag och Anna hem till Robin och chillade med han och Ola. Riktigt längesedan man träffade dem, men dem var lika underbara som vanligt haha .
På lördag morgon ringer Ahl vid 8 och väcker oss och säger att vi ska komma till hammenhög. Sagt och gjort! Sticker dit vid 10 och har riktigt kul. Var nära på att hänga med dem till Höllviken men samlade våra tankar och insåg att det inte var någon bra idé. Så stack hem, duschade och tog de lynt. Senare stack jag till Alice där Anna också befann sig och vi fixade oss inför kvällens festligheter. Vankades nämligen 18års gille i scoutstugan i Borrby. Inte den roligaste festen i världshistorien men kul med lite omväxling. Jag och Anna traskade hem vid 12 medans Alice fortsatte med äventyr i Simrishamn.
.
Vaknade helt döda imorse. Alice anslöt sig och jag följde med henne hem sen och åt bullar och kl
Och ikväll har jag bara ledat död i min säng med prison break, musik & trevligt sällskap över Facebook chatten. Klockan är strax 11 och imorgon är det skola. Har dock inte planer på att somna än. Här kommer lite bilder från helgen (Anna du är jättesöt på bilderna så inga sura miner):
.


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0