Summer of 2013

Mitt sista sommarlov har kommit till sitt slut (om jag nu inte asar min röv till ytterligare studier dvs).
Skolan börjar imorgon och det är dask för sista året på gymnasiet. Det känns väldigt räligt får jag säga, känns inte alls kul. När det är över kommer det ju självklart kännas underbart men ett år fyllt av gymnasiearbete och en massa annat piss får mig att vilja kräka på mig själv faktiskt. Men men, det är ju bara att göra sitt bästa och sen får det ju bli som det blir.
.
Hur har min sommar varit då? Ja jag vet inte riktigt asså. Den har självklart varit hur bra som helst och jag har skrapat ihop många fina minnen. Men jag hade ändå velat att jag skulle ligga här och känna "jävlar i helvete vilken jävla sommar jag kan inte fatta hur jag kunde göra allt detta" och yadada. För så är det ändå inte, utan allting har varit väldigt lagom och medelmåttigt. Jag har haft tråkigt under en stor del av det hela också. Till stor det pga den jobbiga åldern jag står på, 17 bast. Man känner sig för gammal för att göra många saker, men att hoppa i sin bil med sitt körkort, köra till någon random stad och festa på nattklubbar en helg är ju inget jag har ålder för. Så det är en jobbig ålder och jag räknar dag för dag ner till det ljuva datumet 28:e december!
.
Höjdpunkten denna sommaren har ju varit Bråvalla-festivalen. Det var sjukt kul och det är det jag minns mest. Jag såg band jag inte ens hade kunnat drömma om att få se och jag träffade människor som jag saknar mycket än idag. Strax där efter blev det ett par mysiga dagar på Öland med familjen + Anna och det var ju också kul. Sen har det mest varit småsaker som Kiviks marknad, mindre fester osv.
Mycket jobb har det också varit. Lite svårt att kombinera det med festandet emellanåt men jag redde fantamaj opp det. Om det så krävdes att ta på sig ICA tröjan, jeans & strumpor när man kom hem mitt i natten och sova 1,5 timme för att sedan snabbt komma upp och jobba 8 timmar. Man får ju hitta sina knep.
.
Men ja, kämpa mot sweet 18 och slutet på gymnasiet är det som gäller nu. Imorgon börjar det, avslutar med en bild på fina Bråvalla gänget. Natti!
.


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0