Jag rer opp ditta.

Hajhaj! Inget bloggande nu po ett par dar. Har haft fullt opp. (seriöst måste tagga ner min extrema skånska jag dragit på mig den senaste tiden haha, den är sjuug..)
 
Min helg var riktigt festiv. I fredags var det inspark, va me rebbe och linne innan. Vi drog dit vid halv 9, och det var riktigt trevligt. Min inre tävlingsmänniska kom dock fram under smörjelse-lekarna vilket senare resulterade i att ola, robin och hans far kom och hämtade mig i Hedeskoga. Blev en del nödrops-stopp på vägen hem innan jag nanna sött hemma hos robban. Riktigt bra vän den där filuren.
 
Vaknade runt halv 10 sen på lördagen. Mådde faktiskt förvånansvärt bra! :) vi chillade lite innan vi gick ut i hhög, träffade lite fina och mindre fina ansikten innan mamma hämtade mig vid ICA. hem och duscha av mig min skam haha. Följde sen med mamma & kalle till stranden och gick med kitty. riktigt mys. 
 
Senare stack jag till anna och åt pizza. va me tobbe och björn också & kvällsfodrade i stallet osv.
Sara hämtade oss sen så körde vi till hhög. Micke hade en liten hemmafest i sin lägenhet han flyttade in i för nån vecka sen. Riktigt fin var den faktiskt! Blir ju inte liiiiiiid sugen på och flytta hemifrån. 
Blev dock inte så långvariga där, dels för annas sjuka feber. Hem till henne och efter ett tag satt halva borrbys befolkning från 15-25 år i köket haha. Var myspysigt iaf, men riktigt skönt sen när alla stuckit och man kunde gå och lägga sig.
 
Vaknade alone i annas stora säng runt halv 1 i söndags. Åt äppelpaj till frulle innan jag stack hem. Vid 3 körde jag och päronen till Cina, rogge & anna i malmö för söndagsmiddag. Var asgott och trevligt! :) Släpptes av i ystad sen på vägen hem och körde hem min moppe som jag hade hos rebbe. Nanna gott när jag kom hem.
 
& Idag var det skolmög som vanligt. Men nu ska jag ejda. pusshaj.
 
gammal bild från arkivet. fint hår jag hade där!

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0