Helgen

Då har ännu en helg passerat! Måndag morgon är det nu och jag skulle tagit bussen till skolan 08.15, men när jag tog min morgon-rutins-koll på facebook såg jag att vi hade inställd lektion så tar bussen 10.15 istället och har en lektion, slutar 13.20 typ.
 
Helgen har haft sina ups- and downs men överlag har den varit braa. I fredags kom anna till mig, vi fixade oss, förfestade på 2 miljoners i typ 5 minuter innan vi bjöd in oss själva till klang hehe. så vi förfestade där nån timme med standardligan plus nån till. Jag och Anna skulle sedan vidare till Ingelstorp men det visade sig att hela ligan ville med så det fick dem haha. Kul och träffa amme, ralle och resten av det stenpackade gänget. Thomas hämtade sedan oss och det blev efterfest hos klang sen. Spenderade natten under walters hundfilt med robins fötter i huvudet = ingen sömn whats so ever haha.
 
Handlade frulle och sånt på morgonen till the gang innan jag och anna begav oss till alice för skitsnack och dylikt. 
 
Stack hem och dog några timmar innan jag begav mig till anna. Alice kom också och Sara hämtade sedan oss och sen körde vi till stallet för att kvällsfodra hästarna. Efter det körde vi till robin i hhög, stämningen kändes väl sådär så vi stannade inte så länge. Åkte hem och genomförde svålarnight med kladdkaka, knäckemackor, oboy, kaffe, pepparkakor etc. etc. etc..... gott vare iallafall! Sara körde sen hem och anna gick och la sig. Ola hade då anslutit under aftonen så slutade med att han, jag, alice & annas päron hade ett underbart standardsamtal om en massa oviktiga saker. Runt 03.00 gick vi och la oss. 
 
Tror jag steg upp runt halv 11 igår. Åkte väl hem runt kl 5. Under de timmarna hann vi bara ligga döda i sängen, skriva en "Innan artisteriet är över"- lista. Inte helt lätt egentligen då vi redan gjort ganska mycket skit haha. Och jag och Alice hann tillochmed bli kära under söndagsfrullen! Var tvugna att gå ifrån bordet innan det blev för mycket haha!
 
Väl hemma sen så gjorde jag inget vettigt. Kollade på "rockstjärnor" & x factor på tv4play. Somnade vid halv 11.
 
saras bild från kvällsbuffén i lördags!
 

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0