Shining bright like a diamond

Hej världen. Typ så känner jag när jag bloggar nuförtiden haha. Inget jag skriver blir privat och jag känner att jag aldrig någonsin kan vara riktigt ärlig i denna bloggen. Jag måste tona ner allt på något sätt för gör jag inte det sitter alla där hemma och höjer på ögonbrynen och skvallrandet drar igång. Känns inte så kul längre, men jag tror det blir bättre när jag får min iPhone. Lättare att blogga och lägga upp bilder och så på vanligt sakor osv. För just nu känner jag inte att jag har något att skriva om direkt, eller ja, skriva här då rättare sagt.
 
Men nog om det! Igår drog skolan igång igen men vi hade bara en lektion, idrott kl 11.50. Slutade 13.00 och drog till gymmet efter det och djurade. Kändes riktigt gött faktiskt. Chillade bara på kvällen och gjorde umgänges-framsteg hohoho!(ja somsagt kan jag ju inte utelämna mer information haha).
& idag började jag 10.00 & slutade 11.20 men det fick jag inte veta förräns några timmar senare så blev inte hemfärd förräns 14.10 men de gjorde inte så mycket. Hade trevligt ändå :D Väl hemma åt jag, kolla tevee, cyklade till byn och hängde med alice, och nu har jag ätit middag. Sitter och lyssnar på musik och funderar på att plugga lite. We'll see, vi hörs!
 
bild på mina fina

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0