denandradecember

Precis som rubriken ja så är det den andra december och jag börjar få julklappsångesten över mig :(
Jag  H A T A R  att köpa julklappar! Särskillt när den man ska köpa till bara säger, "jag vet inte köp något kul". Vafan ska man göra då? :s usch nej.. iallafall så blir det nog julklappsinhandling på lördag i malmö. får väl försöka handla så många som möjligt så jag slipper åka varje helg innan julafton för att skrapa ihop alla. 

Men nu går vi över till dagen. Den har bestått av först spanska, sedan simning. blev faktiskt riktigt nöjd av vad jag åstadkom :) Fick mvg i dykning och vg i ryggsim (y) :D Sedan var det matte, lunch, kemi och sist so. Hade prov på so:n, handlade om riksdag och regering. Gick väl halvt om halvt, blandade ihop det mesta därför skrev jag typ allt jag kunde på varje fråga eftersom något av de måste vara rätt. Jag känner mig ganska säker på ett G iallafall.
Hann med den tidiga bussen sen, sen halvsova lite sen projekt runway och äta. Pappa var trevlig och kom hem med kebabrulle så de tackar vi för (y) Sen var det ridning. Hade Kool, gick super :) Bara att han ökar svinmkt när man lättar på tyglarna och blir riktigt stark. Kände även att min rygg var vääldigt otränad för den orka ingenting. 
Snabbt hem sen & duscha. Mindre trevligt att mamma har styrelsemöte i vardagsrummet så jag kan typ inte röra mig fritt i huset. 
Ikv blir de bonde söker fru (mobba inte), sen dagens man (mobba inte) och sen blir det att läsa på till hemkunskaps provet som jag har en väldig ångest för eftersom jag kan zeerroo. Sen blir de sängN.   


                    SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0